Nem feledkeztek meg a karácsonyi időszakban szolgálatot teljesítőkről Szolnokon

Megosztás

Nemes, jóleső gesztusban részesülhettek többek között a hulladékgazdálkodási kft., a MÁV Kórház, a katasztrófavédelem és a rendőrkapitányság munkatársai, akik feltehetően nem jegyzik nagy betűkkel a naptárban, hogy munkaszüneti nap van, avagy nincs, hiszen az ő közegükben karácsonykor, vagy szilveszterkor egyaránt megszokott dolognak számít a munkavégzés. Ezt szerette volna megköszönni a megyei közgyűlés és a szolnoki városvezetés.

„A város nem feledkezik meg azokról, akiknek december 24-e is csak egy dolgos nap a többi közül: büszkék vagyunk kollégáink elhivatottságára, kötelességtudatára, köszönjük a munkájukat Szolnok nevében is!” – írja a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Szolgáltató Kft. szolnoki központja, a képeken pedig az látható, hogy méretes csomagokkal ajándékozták meg szenteste napján a szolgálatot teljesítőket.

Szalay Ferenc polgármester úgy fogalmazott közösségi oldalán, szép számmal vannak olyanok, akiknek a karácsonyi időszak minden percében készenlétben kell állniuk valamennyi szolnoki lakóért. Szerinte az a minimum, hogy a köszönetüket fejezik ki ezeken a napokon.

„Immár hagyományosan, Hubai Imre elnök úr, valamint dr. Berkó Attila főispán úr társaságában ma meglátogattuk a MÁV Kórház, a rendőrkapitányság (rendőrök, polgárőrök, közterület-felügyelők), a mentőállomás, a vasútállomás, a katasztrófavédelem, az NHSZ, a Hetényi Géza Kórház, a helikopterdandár és a büntetés-végrehajtási intézet szolgálatban lévő dolgozóit” – írta a Facebookon.

A polgármester emellett mindenkinek áldott, boldog karácsonyt kívánt.

Képek: Szalay Ferenc Facebook oldala, NHSZ Szolnok – NHSZ Zounok Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek